8 Şubat 2015 Pazar

Kim Bu Yay Burcu ( Neşe, Enerji ve Heyecan )





  • Yaylar çok neşelidirler, etraflarına enerji ve heyecan saçarlar... Ruhları, yeni doğmuş bir çocuk kadar çıplak ve katıksızdır. Çoğunlukla içgüdüleriyle hareket ederler. Sade ve dürüsttürler ama oldukça patavatsızdırlar! Düşündüklerini anında söyledikleri için sık sık komik durumlara düşebilirler.
  • İyi niyetleri her hallerinde bellidir. İnce planlar yapıp taktik geliştirmek ona göre değildir. Oldukları gibi davranırlar. Gizleyecek bir şeyleri yoktur. Hiç esirgemeden patlattığı kahkahaları, müthiş espri yetenekleri, dolaysız tavırları onları arkadaş çevrelerinde aranılan insanlar yapar. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok severler. Arkadaşları da genelde kendileri gibidir.
  • Para onlar için bir araç olduğu için hiç bir zaman önemsemezler. 
  • Bu burcun insanı, sıcak ve çabuk heyecanlanan, kin tutmaz ve bağışlayıcı, içtenliği ve iyimser bakış açısı ile tanınır. Eli açık, neşeli ve zekidir.
  • Doğada, açık ve geniş alanlarda bulunmaktan büyük zevk aldığı gibi özellikle binicilikten hoşlanır. Merhametli olduğu için hayvanlarla arası iyidir.
  • Hayat dolu ve oldukça rahat tiplerdir. Geçmişe değil, geleceğe bakarlar. Maceracı yapılarına rağmen ruhlarının bir yanı hep huzursuzdur. Yerlerinde duramamaları, ruhlarının durağan olmamasından kaynaklanır. Ellerindekiyle yetinmek istemezler. Umutlarını kolay kolay yitirmezler ama bu olumlu özellikleri bazen hayalperestliğe dönüşebilir.
  • Yönetici gezegenlerinin şans simgesi Jüpiter olduğu için Yaylar gerçekten çabuk toparlanırlar. Şansları ve olumlu bakış açıları sayesinde, düştüğünde dizi kanasa da, saklambaca devam eden çocuklar gibi tekrar yoluna koyulur.
  •  İdealist yapılarıyla başka kültürleri, inançları keşfetmek isterler. Ahlak ve toplum kurallarını sorgularlar. Kendilerine göre bu konularla ilgili bir felsefe oluşturmuşlardır. Bu hareketli, afacan insanlar, hayatın rutin işlerinden sıkılır, daldan dala gezer, her şeyden çok, özgür olmayı isterler. Dil öğrenmek, değişik kültürleri araştırmak da hobi olarak ilgilenebilecekleri konulardır. 
  • Uzak yerlere gitmek isterler. Seyahate düşkündürler. Egzotik ülkelere gidip, barlarda sabahlayıp, gündüzleri de tembel tembel hamakta uyuma hayalleri kuran Yaylar'ın sayısı oldukça fazladır.
  • Cesur ve fütursuzdurlar. Kapıların ardında şimdiye kadar göremediğiniz ve merak ettiğiniz tüm güzellikleri size sunacaktır. Seçtiğiniz kişi bir Yay'sa, onun asla sıradan olmayacağından emin olabilirsiniz. Her iki cinsi de cesur, çapkın, sıcak kanlı ve çarpıcıdırlar. Flört onların doğasında vardır. Aşktan asla kaçmaz, daha da üstüne giderler. Bir Yay'la birlikte iseniz asla pes etmeyin. Çünkü, onda size "yeter" dedirtecek ve çileden çıkartacak çok şey vardır. Bir gün ayrılsanız bile; kalbinizin en güzel köşesi onda kalacak, ondan sonra kendinizi hep çıplak hissedeceksiniz. Geçmişi her düşündüğünüzde dudaklarınızda bir gülümseme ve gözlerinizde iki damla gözyaşı olacak. Çünkü, o buna değer bir sevgilidir ve onun dualarında hep saklı olduğunuzu yıllar geçse bile hissedeceksiniz.
  • Açık, iyimser, hayat dolu genç Yay kadını, kandırılmaya müsaittir. Büyük darbeler alsa da, bunlardan daha güçlenmiş şekilde, geç bile olsa, sağ salim çıkmayı bilir. Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. Anı yaşamayı tercih eder. 
  • Yay, hayatı kimsenin sevmediği kadar sever ve gayretle ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Yay insanları iyimser, canlı, atılgan, zeki ve rollerinden çok emindirler. Cesaretlerini kanıtlayabilecekleri her fırsatı değerlendirirler ve kendilerine yararlı olacaklarını düşündükleri insanlarla ilişki kurarlar.
  • Duygulu bir yapısı vardır ve sanata düşkündür. Nasıl yaşanması ve yaşatılması gerektiğini bilir. Nazik ve verici bir yaradılışı olduğundan çevresi tarafından sömürülebilir. Fakat kendisi böyle bir çıkar sağlamayı bilmez. 
  •  Yayın zorluklardan kurtulma repertuarı oldukça geniştir. Sıkıntıya düştüğünde zekası en yüksek derecede çalışır. Yay yalnızlıktan çok korkar ve birşeyle meşgul olmadığında kesinlikle derin bir bunalıma düşer. Onun için en iyi şey, kendini bir idealle beraber tanımlamaktır. İnsanları biraraya getirme organizasyonlar yapma yeteneği müthiştir.
  • yay burcu Moral bozucu olaylardan bile insanı gülümsetecek bir şeyler çıkarırlar. Bu burcun insanı Ateş elementinin verdiği enerji ile araştırır, varsayımlar üzerine kafa yorar ve tartışmalar yaratır. 
  • Dostluklara ve arkadaşlığa çok önem verdikleri için yalnız yaşamaktan hoşlanmazlar. Çabuk dostluk kurarlar ve onlara saygı ile yaklaşırlar. Dostlarına karşı gösterilecek yanlış harekete hemen tepki verirler. 
  • Yay burcu bilmediği şeyleri araştırmaya ve keşfetmeye meraklıdır. Parlak bir zekay sahip olan bu burcun insanı felsefe ve hukuk konularına çok ilgi gösterirler. Yeni kültürler, yeni insanlar, yeni ülkeler tanımak ister, farklı kültürlerle ilgilenir. Ateş elementi gurubunun özelliği maceraya ve keşfe çok tutkundurlar. Yer ve mekan gözetmeksizin seyahat etmeyi ve gezmeyi sever. Seyahat onun ruhuna iyi gelir, buna ihtiyacı vardır.
  • Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker. Hassas ve kırılgan bir yapısı vardır. Affedicidir. Zekidir ve kavrama yeteneği kuvvetlidir. Birden fazla konuya ilgi duyabilir ve hepsiyle ilgili bilgi sahibi olabilir.
  • Yay burcu kadınının sıkılgan ve çabuk bıkan bir yapısı vardır. Huzursuzluktan hoşlanmaz ve huzursuzluk olan ortamlarda fazla bulunmaz. Çevresinde enerjik ve neşeli yapısıyla aranan bir dosttur.Dostlarına çok önem verir ve fedakardır.
  • Yay burcu kadını eğlenceye ve gezmeye meraklıdır. Seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı sever. Maddi anlamda güçlü olmak ister. Para onun için araçtır.Cömert hatta biraz savurgandır.
  • Yay burcu kadını ilgiden ve komplimanlardan çok keyif alır. Çoğu zaman arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştıran yay burcu kadını öncelikle karşı tarafta güven ve dostluk arar. Beğendiği insanla sohbet edebilmek ve fikir alışverişinde bulunabilmek onun için çok önemlidir.
  • yay burcu kadını Çok neşelidir, onun bu ruh hali herkese bulaşır. Sempatik ve toleranslıdır. Cazibesi erkekleri sıraya sokar. Seçkin bir havası vardır, en ucuz giysiyi bile güzel taşır. Çok yönlü ve yeteneklidir, güzel olan her şeyi sever, müzik, sanat ve aşkı. Bu özelliklerle herkesi büyüleyebilir, ancak madalyonun bir de öteki yüzü vardır - karanlık yüzü. Yay kadını çok konuşur ve istemediği şeyleri söyler. Karşısındakini kırma pahasına da olsa, düşündüğünü açıkça ifade eder, bu yüzden çoğu onu saygısızlıkla suçlar.Hiçbir kadın onun gibi kendine özgüvenli bir biçimde hareket edemez. Toplumda sevilir ve sevimliliğiyle aranan insan olur, ah bir de sürekli pot kırmasa.
  • Yay burcu kadını hayata dair birçok şeyi düşünüp, sorgular. Bir öğretmen gibi etrafına tavsiyeler verir herkesin iyi ve mutlu olmasını arzular. İnsanları güldürmek, bulunduğu ortama neşe ve kahkaha götürmek onun doğasında vardır. Onunla birlikte olan kişi daha fazla gülecek, çok şey öğrenecek ve birçok yeni yaşam deneyimi elde edecektir. Özgürlüğüne son derece düşkün olan bu kadın, gerekirse tek başına hareket edebilir ve özgürlüğü kısıtlandığı anda kaçma eğilimi gösterir.
  • Yay burcu kadını Hayata dair daima yeni umutları ve pozitif bir bakış açısı vardır. Siz en üzgün olduğunuz zamanda bile size olayların iyi taraflarını gösterebilir ve sizi mutlu etmesini çok iyi bilir. Açık sözlü, dürüst ve zaman zaman istemsiz olarak patavatsızdır. Hiç olmaması gereken bir yerde bile pat diye bir şeyi söyleyebilir, ancak bunu genellikle o kadar tatlı yapar ki, insanlar ona kızmak yerine gülüp geçerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder