13 Ocak 2015 Salı

Astral Seyahat Lucid Dream

Varlığın vücuttan ayrılarak dolaması durumu. "Gümüş kordon" adı verilen bir tür kordon bağı ile ruh ve beden arasından bir bağlantı sağlar. Bu bağ sayesinde ruh bedenden kopmuyor ve Astral seyahatine devam ediyor. Şuurumuzun ve bedenimizin dışına yansıması yada bir başka deyişle şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşması olayı.
astral seyahat tehlikeli değildir. En azından şimdiye kadar ki denemelerde bir tehlike yaşanmamıştır. Fakat buna rağmen kalp ve tansiyon hastalarının denememesi tavsiye edilir. çünkü heyecandan kalp atışları ve kan basıncı durumu tehlikeye sokabilir. Astral seyahat sırasında beden dışındayken gümüş kordon denilen bağla bedenimize bağlıyızdır. Ölüm hali bu bu gümüş kordonun kopma halidir. Bu kordon koparsa bir daha bedenimize dönemeyiz. Ancak normal ölümlerde, trafik kazası, hastalık vb. durumlarda bu kordon kopar. Astral seyahatte bu gerçekleşmez. Astral seyahatle bedenimizi bir süreliğine terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızıyla gidip meydana gelen olayları izlememiz mümkündür.

 "Her gece ten tuzağından ruhları kurtarmakta, tahtaları sökmektesin. Ruhlar her gece bu kafesten kurtulurlar, ne kimsenin hakimi, ne de mahkumu olmayarak feragate ulaşırlar.” (Mesnevi, Mevlana )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder